Kvik A/S Kvik A/S Kvik A/S Kvik A/S Kvik A/S

Keukendesigner / verkoper Kvik Zwolle

Sales, Interieur, Targets, Deens Design & een mooi salaris,   deze woorden trekken direct jouw aandacht! Heb jij al wat ervaring met verkopen of wil je dat leren? Word Verkoopadviseur bij Kvik in ZWOLLE en ontwerp de mooiste keukens, garderobekasten en badmeubelen! Solliciteren gaat gemakkelijk zonder CV. Hopelijk tot snel!


Wat doe je als Verkoopadviseur?

Wij verkopen vooral keukens, maar voor badmeubelen en garderobekasten op maat kun je ook bij ons terecht. De keuken is het hart van het huis en daarom is het voor mensen belangrijk om een gezellige, warme en tegelijkertijd ook functionele keuken te hebben, waar gezinnen samen komen en vrienden lachen, koken en eten.


Als Verkoopadviseur help jij mensen om de stijl, de kleuren en de materialen uit te kiezen. Daarna maak jij het 3D-ontwerp zodat de klanten een goed beeld van hun keuken krijgen en weten waar ze volmondig “ja!” tegen gaan zeggen.

3.5 jaar geleden zijn Wilfred en Eef Kvik Zwolle begonnen, inmiddels is daar Kvik Emmen bijgekomen en zijn we in totaal met 12 medewerkers, we waren backoffice store van het jaar en we draaien mee met de beste vestigingen van het land, een gezellig en hecht team, Daar wil jij toch ook bij horen?

Wij leren jou alles wat je nodig hebt om goed advies te geven en de deal te sluiten. Dit doen wij op een zo relaxed mogelijke manier, zodat iedereen op zijn gemak is. Natuurlijk neem jij wel de leiding want jij bent dé expert en hebt als geen ander gevoel voor trends, interieur en design.


Jouw inwerktraject

In de eerste maanden leer je Kvik kennen door mee te kijken met jouw collega’s, via onze e-learning en door te oefenen met de ontwerpsoftware. Door te kijken naar jouw ervaring, maken wij een programma op maat. Binnen het leertraject vallen ook een training bij de Kvik fabriek in Denemarken en op termijn ook andere nationale en internationale trainingen.


Wat bieden wij?

Werken binnen een enthousiast verkoopteam met veel passie en energie. Collega’s met wie je goed kunt sparren over alle aspecten. Wij geven jou de ruimte om alles goed te leren, en wie weet word jij bij Kvik wel de volgende Sales Rookie of the Year!


Verder bieden wij:

  • Een mooi startsalaris tussen de € 2.250,- en € 3000,- op basis van fulltime en jouw werk ervaring.
  • Een interessante extra bonusregeling;
  • De mogelijkheid om tussen de 32 en 38 uur te werken;
  • Dynamische werkomgeving met Deens design keukens, badmeubelen en garderobekasten;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden tot vakspecialist via de Kvik Academy;
  • De mogelijkheid om door te groeien als dat jouw ambitie is;


Jouw profiel

Jij hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en affiniteit met design & interieur. Om van deze baan een succes te maken is jouw ruimtelijk inzicht goed, ben je communicatief vaardig en je bent gemotiveerd in je werk. Indien je over deze ervaring beschikt heb je al een goede basis. Beschik je ook nog over sales ervaring in de retail dan ben jij wellicht de juiste kandidaat.


Enthousiast geworden?

Laat het ons weten! Je kan solliciteren zonder cv, met cv of met jouw LinkedIn-profiel en wij nemen contact met je op. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom in Zwolle of Emmen, kijk ook even bij ons op instagram om een goede indruk te krijgen van onze projecten : @kvikzwolle / @kvikemmen

Vacature delen op:

Regio:

  • Drenthe
  • Flevoland
  • Friesland
  • Gelderland
  • Groningen
  • Overijssel
  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

31-12-2024

Startdatum:

22-03-2024

Locatie:

ZWOLLE

Bedrijfspagina:

http://https://www.kvik.nl/

Kantooradres:

Diezerkade 1 NL-8021 CW Zwolle

Locatie: